9. september 2009

Blogtræf i engen

Vejen til den frodige eng. Sikke dejlige omgivelser og hundene som Lone havde med og Viggo, som er Jeannette Mariaes nød det rigtig meget.
Ren idyl hvis du spørger mig : )

Tre hunde på tur og udsigten ind i skoven, som ligger tæt på Jeannette Mariaes hus : )

Tænk at der findes steder som dette så tæt på hvor vi bor og så tæt på København. Det er ikke sidste gang jeg kommer her. Det var en rigtig dejlig eftermiddag sammen med Miri, Madame, Lone, Jeannette Mariae og vi så også lille Anton og Lars. Vi snakkede godt sammen og jeg nød det rigtig meget. Selvom jeg måske er noget yngre end de andre, så var det dejligt at møde dem alle og det er jo som om vi kender hinanden igennem vores blogge, så helt fremmede var vi jo ikke. Nu er jeg virkelig brugt op, har brugt meget energi i dag tror jeg og har nydt energien der ramte engen da vi mødtes. Det er også længe siden jeg sidst så Jeannette Mariae og det var også rigtig dejligt at se hende igen. Hun havde endda tøj til mig til lillebror, som Anton ikke kan være i mere og det var rigtig dejligt : )

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Rikke, tusind tak for i dag - det var bare så hyggeligt. Alder har vist ikke den store betydning i denne sammenhæng.
Varme klem til dig :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Også tak herfra, kære du. Det var så dejligt at være sammen med dig igen.

Og jeg tænkte nu slet heller ikke i alder (fnis...).

Store knus herfra engens land ;-)

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Madame: Nej heldigvis da. Det er jeg også kun glad for, når jeg nu engang er lidt bagefter : )

JM: Det gjorde jeg egentlig heller ikke, mere inden faktisk. Men jeg lærer jo vildt meget af at være sammen med nogen der har så meget med sig som i har og du kender mig jo, jeg suger til mig og nyder det i fulde drag. Jeg ville nødig være min blog foruden og nød virkelig at dele dagen i engen med jer, som kender en del til mig efterhånden.

Lavendel sagde ...

Ja, men jeg tilslutter mig det med alder, kan også huske DIN følelse fra da jeg var yngre, men vi bærer vel alle sammen den der med os med...er jeg nu lige så god eller passer jeg nu ind, det kan da også gælde os gamle. Men det var jo slet ikke aktuelt, synes jeg - vi havde mange fælles ting at tale om og er da slet ikke færdige, knus

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Lavendel: Ja, jeg kan godt opleve lidt usikkerhed - det er helt rigtigt. Men det er jo bare til isen bryder. Alder er jo kun et tal, sådan føler jeg det tit i mange sammenhænge og mht. venskaber, så har vi i perioder været meget sammen med min kusine, der er 9 år ældre end jeg og har også venner der er 4-5 år yngre og faktisk betyder det intet så længe man har ting til fælles eller kan lære hinadnen noget : )

Henriette sagde ...

Hej Rikke. Også her må jeg lige kommentere, for at fortælle at jeg er så ked af, at jeg ikke kunne komme. Jeg håber at der byder sig en anden mulighed en dag :-)

Dejlige billeder fra et fredfyldt sted i vores nærhed.

Venlig hilsen
Henriette